Specialized Como SL 5.0 op de Dutch Design Week

Vorige week vond de 20e editie van de Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven. Ook Specialized deed mee om de prijzen. Het geavanceerde ontwerp van de Specialized Como SL 5.0  met interne versnellingsnaaf en riemaandrijving is de ideale stadsfiets.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
Een erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een kwaliteitstempel voor goed vakmanschap. Erkende producten voldoen aan professionele ontwerpmaatstaven: het product doet waarvoor het is bedoeld (technische functionaliteit); is gemakkelijk en veilig in het gebruik (ergonomie); het onderscheidt zich van andere producten (originaliteit); ziet er goed uit (vormgeving) en betoond respect aan mens en haar omgeving (respect).

Design van de Como SL 5.0
De jury van de Dutch Design Week heeft de Specialized Como SL 5.0 de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp toegewezen. De geïntegreerde verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer en is mooi weggewerkt in het design van de e-bike. Op het frame is een voordrager met mand en afdeknet gemonteerd die niet meebeweegt met de stuurbewegingen, maar altijd recht blijft staan. Ideaal om alles mee te vervoeren wat je maar wil. Het ‘handvat’ in het frame maakt de fiets handzaam, waardoor je hem eenvoudig van de trap draagt. Doordat de accu in de fiets Super Light (SL) is, is het totaalgewicht van de fiets lager dan dat van een gemiddelde e-bike.

Ga voor meer informatie over de Specialized Como SL 5.0 naar specialized.com.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van