27-03-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Specialized Days

Op 4 en 5 april vindt op het Europese hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg de allereerste editie van de Specialized Days plaats. Op dit evenement kun je fietsen testen, workshops en clinics volgen en een kijkje achter de Specialized schermen nemen. 

Test the Best
Je kunt tijdens de Specialized Days racefietsen en mountainbikes testen. De fietsen kun je testen op een technische singletrack of op een steile beklimming. Alleen tijdens een testrit ervaar je hoe het is om op een bepaalde fiets te rijden. Dus wacht niet langer en schrijf je in voor Test de Best.

Let op: voor Test the Best werkt Specialized met een voorinschrijving. Raadpleeg je dichtsbijzijnde Specializeddealer voor meer informatie omtrent deelname en de registratieprocedure. Deelname is gelimiteerd.

Clinics, events en rides
Benieuwd hoe de vering in jouw Stumpjumper precies werkt, of wil je graag een keer samen met profrenster Sanne van Paassen fietsen? Doe mee aan één van de clinics, events of rides! Voor de clinics, events en rides is voorinschrijven niet nodig.

Locatie
De Specialized Days worden georganiseerd op het Europese hoofdkantoor van Specialized. Het adres is: Zeddamseweg 84b, ‘s-Heerenberg (nabij Doetinchem). Voor de deur is ruime parkeergelegenheid, zowel voor de auto als de fiets.

Programma
Bekijk onderstaande folder voor een volledig overzicht van het programma. Voor meer informatie over de Specialized Days klik hier.

 van