03-10-2018 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized: Defroster Trail

Geen zin in koude voeten tijdens je favoriete trails nu het koudere weer er weer aan zit te komen? Specialized heeft speciaal hiervoor de Defroster Trail ontwikkeld. De Defroster Trail is voorzien van een Thinsulate® binnenzijde, gesealde interne schoen en neopreen afsluiting die helpt de voeten warm en droog te houden, zelfs onder de slechtste omstandigheden. De regen en kou hoeven jouw rit niet meer te verpesten!

De Defroster Trail beschikt naast de Thinsulate binnenzijde over een ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest Body Geometry zoolconstructie en voetbed. Dit helpt om de kracht en efficiëntie te verbeteren en de kans op blessures te verminderen door de knie, heup en voet met elkaar uit te lijnen.

De schoenen worden aan de bovenzijde afgesloten door een neopreen enkelkraag om warmte binnen te houden en water buiten te houden. De sluiting is een enkele Boa sluiting met een levenslange garantie van Boa.

De Defroster Trail is gemaakt met een bredere pasvorm om ruimte te bieden aan dikkere wintersokken. Hierdoor is het niet nodig om een grotere maat te bestellen. Ook beschikt de schoen over een rubberen hiel- en teenbescherming en is de zool gemaakt van nylon-composiet met een rubberen profiel voor grip onder alle omstandigheden. De schoen is geschikt voor alle gangbare mountainbike-pedalen door de tweebouts schoenplaatbevestiging. ody Geometry zoolconstructie en voetbed: ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om kracht en efficiëntie te verbeteren en de kans op blessures te verminderen door de knie, heup en voet met elkaar uit te lijnen.

  • Gewicht: 533g (1/2 paar, maat 42)

Meer weten over wat Specialized te bieden heeft? Kijk dan op de website. Meteen de Defroster Trail bestellen? Dat kan hier!

 van