Specialized introcudeert de nieuwe Turbo Levo Gen3

Een veertigjarige obsessie met het creëren van de best mogelijke mountainbikes die mogelijk zijn, maakt een bionische sprong voorwaarts met de nieuwe Levo. Hij bepaalt de norm voor rijkwaliteiten op volle kracht met stabiele, natuurlijke trailmanieren die voortkomen uit een geïntegreerde benadering van volledig carbon chassis; een combinatie van 150 mm achtervering, progressieve geometrie, geavanceerde motorondersteuning en de geavanceerde MasterMind Turbo Control Unit om u een rit als geen ander te bezorgen.

Maak gebruik van deze technologie en versterk uw ervaring. Meer snelheid. Meer afstand. Meer vrijheid. Meer trails gereden, meer pure sensatie gegenereerd, meer onvergetelijke ervaringen… Dit is waar het onmogelijke mogelijk wordt en je rijdt beter, sterker, verder en sneller dan ooit tevoren. De nieuwe Levo; een ongekende kracht en actieradius combineren met een natuurlijke, zelfverzekerde besturing voor een ongelooflijke rit. Aan het eind van de dag is dat het belangrijkste. De rit. Jouw rit. Geloof het.

PRODUCTPRICE
S-WORKS TURBO LEVO EUR 13,999.00
TURBO LEVO PROEUR 11,499.00
S-WORKS TURBO LEVO FRAMESET           EUR 6,999.00

We testen de nieuwe Levo Gen3 in UP/DOWN #1 2021. Deze kun je bestellen in de Soul Webshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van Wielrenblad of UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van