Specialized introduceert de nieuwe Turbo Tero X

Deze onstuitbare avonturier is uitgerust voor alle terreinen, alle weersomstandigheden en alle bagage. De Tero X is de perfecte aanvulling op de Tero, met een combinatie van onze baanbrekende elektrische ondersteuningstechnologie, volledige veercontrole en veel opbergruimte.

Specialized Turbo Tero X

Bedwing het terrein

Met 130 mm voor- en 120 mm achtervering van de Tero X worden hobbelige wegen glad en ben je verzekerd van een soepele rit. Ons elegante en vereenvoudigde single-pivot achterveringssysteem elimineert complexiteit terwijl het de prestaties verhoogt tijdens het zitten en tijdens het dragen van bagage.

Het toppunt van menselijke prestaties … en meer

Trap verder dan de kaart met de naadloze prestaties van de Specialized Full Power 2.2 motor en het Turbo Operating System. Het MasterMind Display geeft u directe tuning binnen handbereik terwijl u een oogje houdt op de ingebouwde actieradius schatter om er zeker van te zijn dat de maximale actieradius en rijtijd behaald wordt.

Verlicht en bepakt

Ga overal naartoe, wanneer dan ook, onder alle omstandigheden, met alles bagage die je nodig hebt. De Tero X is uitgerust met tot 1000 lumen aan koplampvermogen, tot 22 lumen aan achterverlichting, en geïntegreerde Drytech-spatborden met een achterdrager die veilig tot 20 kg avontuurlijke uitrusting kan dragen. 

Meer informatie over de Turbo Tero X? Kijk op SBCU.com.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van