Specialized opent Experience in Leuven

Specialized Experience Leuven is de manier om rijders te verbinden met de cultuur en producten van Specialized. Bij Specialized Experience Leuven zijn ze er om rijders en de lokale retail partners een ongefilterde demo-ervaring van wereldklasse te bieden. In het Hart van Vlaanderen opent Specialized haar deuren aan de Bondgenotenlaan 119 te Leuven.

Tot eind van het jaar 2021 zal Specialized in de Experience meerdere thema’s de revue laten passeren, zodat zij elke rijder in contact kan brengen met de juiste productgroep. Denk hierbij aan de Tour de France met Specialized koersfietsen, Olympische spelen met koersfietsen en mountainbikes, Gravel zal ook zeker één van de thema’s zijn en zal Specialized de opening van het cross seizoen ook zeker niet vergeten. Tevens is er het gehele jaar door aandacht voor de Active categorie. Boek dan ook snel uw testrit om het Specialized gevoel te ervaren!

Winkelinformatie

Adres: Bondgenotenlaan 119, 3000 Leuven België

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: gesloten

Vanaf 3 april is het mogelijk om op afspraak onze producten te testen in het Specialized Experience, u kunt hiervoor onze boekingstool gebruiken. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar: leuven@specialized.com.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van