Bezoek de Specialized pop-up store in Amsterdam

Eerder hebben we een artikel gedeeld met de aankondiging van de pop-up store van Specialized in Amsterdam. Na de spectaculaire opening die plaats vond op 24 mei, is deze pop-up store uiteraard ook open voor alle bezoekers!


Specialized pop-up

Kennismaken met Specialized

Vanaf maart introduceerde Specialized elke maand voor 6 maanden lang een nieuw thema. In de pop-up store kunnen jullie kennismaken met het uitgebreide premium aanbod van Specialized, je kunt de producten zien en testen, plus het personeel kan je alles vertellen over de fietsen of onderdelen.

Zo wilt Specialized laten zien wat ze te bieden hebben, op het gebied van innovatieve producten en customer service.


Specialized pop-up

Bezoek de Specialized pop-up store

De pop-up store is te vinden op het adres: Rokin 21, 1012 KK Amsterdam. De openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 11:00 – 18:00, vrijdag 10:00 – 18:00, zaterdag 12:00 – 18:00, zondag 12:00 – 17:00. Voor meer informatie over de store, ga naar de website van Specialized.


In samenwerking met financieel technologieplatform Adyen opent het Amerikaanse fietsmerk een pop-up store op het Rokin in Amsterdam. Adyen en Specialized zijn al zeven jaar partners. De opening van de Specialized Pop-Up store is een mijlpaal in de samenwerking. Specialized zal tijdens hun aanwezigheid in Adyens Store een aantal belangrijke momenten in de wielerkalender vieren, waaronder de Olympische Spelen en de Tour de France. 

Thom van Dulmen, Marketing Manager bij Specialized: “We zijn blij om aan te kondigen dat we vanaf 28 maart aanwezig zijn in de Pop-up Store van Adyen. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de samenwerking met Adyen. We kijken uit naar de interessante en leuke activiteiten die we in de Specialized Pop-Up store gaan ondernemen.”

 van