14-01-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Specialized S-Works 7 lace

Geboren uit de meest winnende raceschoen ter wereld, maar gemaakt voor de bloeiende fietscultuur, komt Specialized met de S-Works 7 Lace. De S-Works 7 Lace combineert de World Tour-prestaties van de S-Works 7 met veters om een van onze soepelste en meest aanpasbare bovendelen te creëren. Een pasvorm van het hoogste niveau. Samen met onze Body Geometry-technologie voor optimale voet-, knie- en enkeluitlijning, zag snel gaan er nog nooit zo goed uit.

Lace ’em up! 
Door het gebruik van veters biedt de schoen 12 afzonderlijke punten om de spanning aan te passen, zodat de schoen perfect over de gehele voet blijft zitten. Door het verwijderen van de plastic hardware aan de bovenzijde, kan het mesh bovenwerk zich aanpassen aan alle voetvormen voor een sublieme pasvorm. Voor rijders die altijd al de prestaties van de S-Works 7 hebben willen ervaren, maar problemen hadden met de pasvorm, is de S-Works 7 Lace de oplossing.

Lichtgewicht Prestaties
Doordat de plastic hardware niet meer in de schoen zit, is deze aanzienlijk lichter. De S-Works 7 Lace weegt een vederlichte 236 gram per schoen (maat 44). Zo ziet de rijder er niet alleen goed uit, maar voelt hij zich ook goed!

Krachtige Basis
De basis voor dit alles is de technologie die we voor de S-Works 7 hebben ontwikkeld. Onze Powerline™ carbon buitenzool – onze lichtste en stijfste buitenzool ooit – creëert het ideale platform voor krachtoverbrenging. Onze PadLock™ hiel houdt de achterkant van de voet comfortabel vast, terwijl het bovenwerk van mesh ervoor zorgt dat elke watt heilig is.

Of rijders nu op zoek zijn naar een relaxte coffee-ride schoen, een lichtgewicht klimmer of een soepele en aanpasbare pasvorm die bij hun raceschoen past, de S-Works 7 Lace combineert een klassieke stijl met een race-winnend erfgoed en prestaties.

Ga naar specialized.com voor meer informatie


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van