23-09-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized Sauser Express

In het wiel rijden van mountainbike-legende Christoph Sauser en tegelijkertijd alles te weten komen over de nieuwe Epic Hardtail? Kom dan 2 oktober aan boord van de Specialized Sauser Express!

Meervoudig wereldkampioen Christoph Sauser reist met zijn nieuwe Epic Hardtail dwars door Europa om iedereen kennis te laten maken met de lichtste cross-country mountainbike ter wereld. De laatste halte van de Sauser Express ligt bij het Europese hoofdkantoor van Specialized in ‘s-Heerenberg, Gelderland, en jij kunt erbij zijn!

Christoph vertelt je graag alle details over de Epic Hardtail; dé nieuwe standaard op het gebied van hardtail mountainbikes. Vervolgens pakken we de fiets om gezamenlijk het uitdagende mountainbike-parcours rondom ‘s-Heerenberg te verkennen. Na afloop is onder genot van een hapje en drankje ruime gelegenheid om na te praten en sterke verhalen uit te wisselen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het evenement, hier kun je ook terecht voor aanmeldingen. Natuurlijk kan je ook de Facebook-pagina bezoeken.

 van