04-02-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized Turbo Levo SL

Maak kennis met het nieuwste lid van de Turbo Mountain familie, de Specialized Turbo Levo SL. De superlichte e-MTB sluit zich aan bij de krachtige Turbo Levo en de capabele Turbo Kenevo modellen. De Specialized Turbo Levo SLvoegt nieuwe dimensies toe aan de krachtige Turbo familie.
 
Met een gewicht van slechts 17.35 kilogram en het Specialized SL 1.1-systeem die uw vermogen verdubbelt, zorgt deze Specialized Turbo Levo SL voor een lichte en wendbare rit. Daarnaast levert de SL 1.1 motor tot 240 watt ondersteuning en voelt het systeem natuurlijk aan. De Turbo Levo SL biedt 150 mm veerweg, een Sidearm-frame en 29 inch wielen.
 
De 320Wh interne batterij zorgt voor een rijtijd van 3,5 uur. Met de optionele 160Wh Range Extender kunt u daar nog 1,5 uur bij optellen. Dit betekent dat u maar liefst 5 uur onderweg kunt zijn, zonder dat de batterij leeg is. Bij elk S-Works model is een Range Extender inbegrepen en deze is optioneel verkrijgbaar als accessoire voor andere Specialized Turbo Levo SL-modellen.
 
DeMission Control app werkt door middel van een ingebouwde ANT + power meter om uw Specialized Turbo Levo SL naar uw eigen rijstijl aan te passen. Met de Infinite Tune kunt u uw ondersteuning aanpassen. Het bereik kun u regelen met Smart Control en daarnaast kunt u uw rijgegevens delen met onze Turbo Connect Display of ANT + displays van derden. Specialized heeft ook een nieuwe functie toegevoegd, namelijk de Heart Rate Control. Hiermee kunt u een hartslagmeter op de Mission Control app aansluiten om uw hartslag te monitoren en doelen te stellen voor de meest effectieve trainingen.

Turbo S-Works Levo Founder’s Edition

Voor de ontwikkeling van deze exclusieve fiets heeft Specialized alles uit de kast gehaald. Men heeft namelijk een S-Works Turbo Levo SL Founder’s Edition ontwikkeld. Deze limited edition fiets, waarvan er slechts 250 fietsen wereldwijd geproduceerd worden, bevat speciale graphics en top-shelf componenten (inclusief SRAM’s draadloze XX1 Eagle AXS aandrijving). Tevens wordt er op elke fiets een badge gemonteerd die het productienummer van de fiets weergeeft. Zeldzaam, snel en exclusief, dat zijn de drie kernwoorden van deze S-Works Turbo Levo SL Founder’s Edition. Bekijk alle Specialized Turbo Levo SL modellen op de website van Specialized.

 van