SPECIALIZED TURBO TERO X

Als Specialized met een fiets op de proppen komt, dan weet je één ding: het is een tweewieler die vraagt om uitdaging, in welke vorm dan ook. En dat is met de Turbo Tero X niet anders. Een volledig geveerde elektrische fiets, die overal, over alles en met alles kan rijden. Genoeg opbergruimte voor al je bikepackspullen. Fiets verder dan de kaart dankzij de naadloze prestaties van de Specialized Full Power 2.2 motor en het Turbo Operating System. Het betreft dezelfde motor als in de Specialized Levo.

Kortom, hij is getest op het meest ruige terrein, in de zwaarste omstandigheden en is voorzien van intelligente e-bikesoftware en hardware. Via het MasterMind Display heb je alle directe afstelmogelijkheden binnen handbereik. Het vertrouwen, het comfort en de controle die de Tero X biedt op het meest ruige terrein, dat is niet alleen te danken aan de ruime voor en achtervering, want de Ground Control-banden en een verstelbare zadelpen laten je met vertrouwen ruige routes verkennen.

De Tero X is uitgerust met tot 1.000 lumen aan koplampvermogen, tot 22 lumen aan achterverlichting en een geïntegreerde achterdrager die tot twintig kilogram aan avontuurlijke uitrusting veilig vervoert. O, en dan is er ook nog een voordrager voor nog eens tien kilogram aan extra bagage.

Kortom, een fiets om eens goed de wereld op twee wielen te verkennen.


Dit artikel “SPECIALIZED TURBO TERO X” komt uit Electrified #2 van 2023. Kijk voor meer artikelen of voor meer electrified nieuws en reviews, leesvoer en de andere magazines op Ebike magazine. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified magazine en volg ons op Facebook en Instagram.

 van