01-11-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized Shirts Winactie – Let’s Ride Bikes Special

Deze winactie wordt gepubliceerd in Up/Down & Wielrenblad #6 2023 – Let’s Ride Bikes Special

Winactie

Check de Instagram van Up/Down om mee te doen aan deze winactie, en kans te maken op deze Specialized Shirts.

  1. BANKHANGEN De donkere maanden zijn ook zeer geschikt om gewoon met een warme choco op de bank eindelijk al die bike-video’s te bekijken. Wij zijn zeer gecharmeerd van de Trail e-Xplorerserie van Scott. In de laatste editie verkennen Holger Meyer en Scotty Laughland Schotland en gaan ze op zoek naar de dikste trails. Kijk mee terwijl Scotty en Holger zich een weg eten, drinken en trappen door het dramatische en prachtige traillandschap van Schotland.
  2. PRETTIG PEDAAL De Shimano XT M8100-pedalen zijn licht en stijf en bieden een groot contactoppervlak, wat zorgt voor een betere krachtoverbrenging. Hierdoor kun je met dezelfde inspanning harder fietsen. Het grotere oppervlak zorgt ook voor meer comfort tijdens lange ritten, waardoor je minder last hebt van vermoeidheid in je voeten. De open structuur zorgt ervoor dat zand en modder worden afgevoerd, wat de XT M8100-pedalen geschikt maken voor diverse omstandigheden. De extra afdichting in de pedaalas beschermt de lagers tegen water, zout en zand. Kortom, duurzaamheid, prestatie en comfort.
  3. LIEFDE VOOR DE FIETS We kunnen helaas niet elke dag op de trails, het asfalt of grind fietsen, de meesten van ons hebben ook andere verplichtingen. Om deze dagelijkse struggle iets te verlichten heeft Specialized een zeer uitgebreide collectie T-shirts in het assortiment. Variërend van een subtiele S op de mouw tot een luide print op de rug en in diverse kleuren. Dus ook al zit fietsen er vandaag niet in, zo kun je je in elk geval in fiets-kleding hullen.

Dit artikel komt uit Up/Down Wielrenblad #6 2023 – Let’s Ride Bikes Special. Losse uitgaven van Wielrenblad kun je hier bestellen in de Soul Webshop. Of word abonnee van Wielrenblad, zodat je geen review of artikel meer mist!

 van