26-05-2016 - Kitesurfen, Nieuws

SPEED(5) UP YOUR SUMMER

Flysurfer bracht deze week een video van de nieuwe Speed5 Allround Performance Kite. De Speed 5 is perfect om jouw quiver uit te breiden voor de komende zomer. Kenmerkend voor deze zachte wind performance kite is de snelle en directe draaisnelheid.

Om alvast in de stemming te komen voor de aankomende zomer reisde het team van Flysurfer af naar het zonnige Aruba om de Speed5 op de meest idyllische locaties te testen, niet alleen op het water maar het team kreeg ook de gelegenheid om de kite op een verlaten motorcross parcours te testen.

Ernst Novak, hoofd van Flysurfer; “Zeker de 15.0 meter kite is de belangrijkste maat voor de hedendaagse snelheidsgeneratie. De kite combineert high performance met goede airtime en hiernaast is de kite makkelijk in het gebruik. Deze populaire airstyle vliegmachine is ook een fantastische crossover platform voor het hydrofoil surfen.”

De Speed5 is nu verkrijgbaar in de volgende maten: 6.0/9.0/12.0/15.0/18.0. De 21.0 zal later dit jaar verschijnen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Flysurfer.

 van