27-10-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Sportful Fiandre: Stijlvol de winter door!

Voorlopig is het nog lekker najaarsweer maar de koude dagen zijn alweer in aantocht. Met deze drie items van Sportful kom je gelukkig de winter door. Zodat we ook de komende maanden nog lekker op pad kunnen! 

De Fiandre Extreme NeoShell Jacket komt zowel in koele als koude condities tot zijn recht. Bij zowel regen als zonneschijn. Deze winnaar van de APEX award 2015 heeft een extreem hoog ademend vermogen zodat je flink kunt zweten in de jas zonder nat (en dus koud) te worden. De Polartec Neoshell stof is winddicht, waterafstotend en flexibel. Deze stof kan perfect gecombineerd worden met een baselayer of met een thermische laag voor de echt koude dagen. De jas heeft getapete naden; een waterdichte YKK Vislon-rits; drie externe achterzakken; geen zomen op de zakken en sluitingen en op de rug zijn discreet reflectie stroken aangebracht.

De Fiandre No-Rain BibTight heeft een extra laag No Rain Light-stof. Deze is over de reeds aanwezige No Rain Thermal-stof gelegd om op specifieke plekken nog beter te beschermen tegen regen, wind en koude. Met name op de dijen en knieën –  de plaatsen waar geen spieren zitten en kou extra onwenselijk is –  en op het zitvlak om te beschermen tegen wheelspray. De jas heeft No Rain-stof met nanotechnologisch waterafstotend vermogen aan de buitenkant en een geborstelde fleece-voering aan de binnenkant.

Nu over naar de handshoen: de Fiandre Glove is volledig waterdicht dankzij de Outdry Techniek. Er zit rekbare stof aan de buitenkant met binnenin een Outdry membraan. De verschillende lagen worden dusdanig verhit dat ze samenklitten en er geen stiksels nodig zijn (wat de instroom van water voorkomt). Andere features: Synthetische palm met silicone grip. Fleece-voering aan de binnenkant. Voorgevormd. polssluiting dicht op de huid om water buiten te houden. Reflecterend S-logo.

  • Fiandre Extreme NeoShell Jacket: € 270,-
  • Fiandre No-Rain BibTight: € 150,-
  • Fiandre Glove: € 80,-
 van