10-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Sportful: Maak kans op een gesigneerd shirt van Alberto Contador

Alberto Contador is een winnaar puur sang. De Spanjaard behoort de meest succesvolle ronderenners die er ooit op de weg gereden hebben. Alberto wist namelijk zowel de Giro, Vuelta en de Tour de France twee keer te winnen in zijn carrière. Om dit niveau vast te houden is het logisch dat team Tinkoff-Saxo uitgerust wordt met de kleding van Sporful. Samen proberen beide partijen voor het hoogst haalbare te gaan en tot nu toe met succes.

Winactie
Wij mogen in samenwerking met Sportful een gesigneerd wielershirt van Tinkoff-Saxo weggeven. Om kans te maken op dit exclusieve kledingstuk hoef je allen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat vind jij de mooiste overwinning van ‘El Pistolero’?

Laat jouw antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina en misschien win jij het gesigneerde shirt van Alberto Contador.

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op het gesigneerde shirt. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Alberto Contador prijsvraag gaat.

Zie hieronder een foto van de prijs.

Alberto Contador - prijs

 van