03-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Sportful: Maak kans op een gesigneerd shirt van Alberto Contador

Het is geen geheim dat Sportful en Alberto Contador elkaar goed liggen. Als Tinkoff boegbeeld vierde hij nog niet zo lang geleden samen met Sportful het twintigjarige bestaan in de Benelux.

De Spaanse klimgeit liet duidelijk verstaan dat Sportful hem in staat stelt om nog steeds op het hoogste niveau mee te draaien. “Sportful zorgt ervoor dat de weerselementen geen vat krijgen op mijn prestaties. Koud, warm, nat of wind… Sportful biedt me steevast het best denkbare kledingstuk aan op de markt. Hierdoor hoeft Contador alleen nog maar zijn focus te leggen op zijn eigen conditie. Verder gaf de ervaren renner aan dat hij het Fiandre Extreme Jacket als zijn favoriete kledingstuk aller tijden.

Tijdens het evenement waren er naast de ontelbare signeersessies ook vele fotoshoots met de kopman van Tinkoff-Saxo. Wij hebben een aantal van deze foto’s in dit bericht verwerkt, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de dag was verlopen.

Winactie
Wij mogen in samenwerking met Sportful een gesigneerd Tinkoff-Saxo wielershirt weggeven. Om kans te maken op dit exclusieve kledingstuk hoef je allen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat vind jij de mooiste overwinning van El Pistolero?

Laat jou antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina en misschien win jij het gesigneerde shirt van Alberto Contador.

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op het gesigneerde shirt. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Alberto Contador prijsvraag gaat.

banner wielrenblad nieuwsbrief

 van