24-04-2018 - Skiën, Nieuws

Stagevacature White – Soul Media 2018

Ben jij, net als wij, gepassioneerd voor sporten als surfen, snowboarden, kiteboarden, windsurfen, skiën, mountainbiken en/of wielrennen en wil je van je hobby je werk maken? Kom dan solliciteren bij Soul Media!

Wij zijn op zoek naar een tweede, derde- of vierdejaarsstagiair (MBO en/of HBO) die gek is van bovenstaande sporten. Iemand die een commerciële, communicatieve of mediaopleiding doet en op zoek is naar een sportieve stageplaats. Check de video om alvast in de stemming te komen voor een brute stage bij Soul Media.

Naast de magazines heeft Soul een multimediaal platform. Een website (www.soulonline.nl) met aanverwante activiteiten als een maandelijks verstuurde nieuwsbrief en een webshop. Het gaat bij alle producten om het gevoel achter de sporten, met andere woorden de Soul van deze funsporten. De belangrijkste doelstelling is om de lezers op een persoonlijke wijze te informeren, inspireren en bovenal motiveren.

Wij zijn op zoek naar een tweede, derde- of vierdejaarsstagiair(e) die net als wij gek is bovenstaande sport(en). Wij zoeken iemand die een commerciële en / of communicatieve opleiding doet en die aan de volgende eigenschappen voldoet:

– affiniteit heeft met onze sporten
– meedenkt op HBO niveau
– commercieel ingesteld is
– goede kennis van de Engelse taal heeft – goede ICT vaardigheden
– een flinke dosis flexibiliteit en enthousiasme

We hebben per 1 september 2018 dus weer plaats voor stagiaires. Mocht je volgend jaar stage moeten lopen, dan kun je trouwens ook alvast solliciteren. Denk jij jezelf terug te zien in onderstaand profiel? Stuur dan een korte motivatie en CV naar info@soulonline.nl zodat jij Team White kunt gaan versterken!

 van