12-01-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Start het fietsseizoen met Tehava op Velofollies

Heb je genoeg van de winter en beginnen de fietsvoorjaarskriebels weer te komen? Tehava helpt jou voor de ideale voorbereiding op het nieuwe fietsseizoen! Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari zijn wij op standnummer 511 hal 5 aanwezig met maar liefst 12 van onze topmerken. Graag geven wij jullie een sneak preview van al het nieuws dat je op onze stand gaat zien met een kleine teaser over de lancering van een nieuw merk in ons portfolio.

De ultieme Isaac fietsbeleving

Ook dit jaar kun je genieten van de Isaac fietsen tijdens Velofollies. De Nederlandse fietsfabrikant is inmiddels niet meer weg te denken uit het profpeloton met de mannen van Team Roompot – Nederlandse Loterij. Fietspionier Isaac presenteert haar stijlvolle en innovatieve collectie op de Tehava stand: van racefietsen, mountainbike tot aan tijdritfietsen. Een van de nieuwste fietsen in de Isaac vloot zijn de Boson en Boson Disc. Deze ideale endurance fiets is gemaakt voor jouw lange ritten op de meest uitdagende parcoursen.

Komend jaar maken ook de rijders van het Belgisch Home Solutions-Anmapa-Soenens Cycling Team weer hun wedstrijdkilometers op de Isaac Element. Zij demonstreren hun trainingskunsten op de Element tijdens de drie dagen van Velofollies. Heb je vragen aan deze renners van de toekomst? Zij vertellen je alle ins en outs van het wielerpeloton.

Wil jij kans maken op een Isaac kledingset? Bezoek onze stand en doe mee met de Isaac loterij! Per dag verloten wij twee kledingsetjes, zodat jij tijdens het nieuwe fietsseizoen kan uitblinken met de Isaac fietskleding.

Trainen als een prof met Bryton

Bryton is dé ideale partner voor al jouw fietstrainingen. De Bryton fietscomputers hebben naast vele functionaliteiten een zeer aantrekkelijke prijs. De Rider 10 is de nieuwste aanwinst in het Bryton assortiment. Met zeker 29 functies is de Rider 10 meer dan alleen een gewone fietscomputer. Zo heeft deze computer een zeer precieze hoogtemeter met een STRAVA synchronisatie. Naast de Rider 10 presenteert Bryton ook de modellen Rider 310, Rider 330 en Rider 530 tijdens Velofollies.

Nooit meer lek door Joe’s No-Flats

Het merk Joe’s No-Flats is de producent van ’s werelds meest effectieve anti-lek dichtmiddelen, ook wel sealants genoemd. De bekendste sealant in de Joe’s No-Flats collectie is de Eco Sealant. Dit dichtmiddel ontwikkelden ze op ecologische basis, zonder toevoeging van latex en ammonium. Met Joe’s No-Flats kan je op de meest lastige parcoursen rijden zonder je zorgen te maken over lek rijden. Wil je zien hoe effectief de sealants van Joe’s No-Flats werken? De mannen van Joe’s No-flats geven je graag een demonstratie waarin de sealants zelfs hun werk doen bij spijkerschade.

Blackspire zet een tandje bij

De fietscomponenten van het Canadese Blackspire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de fietswereld. Fietsers roemen Blackspire om haar feilloze aluminium onderdelen van de hoogste kwaliteit, zoals kettingbladen, cassettes en trappers. Nieuw in het Blackspire assortiment zijn de oersterke e-bike MTB kettingbladen. Deze duurzame CNC gefreesde aluminium bladen zijn verkrijgbaar in verschillende vertandingen.

Nieuw bij Tehava!

Tijdens Velofollies lanceren wij een high end wielenmerk in het Tehava merkenportfolio. Dit wielenmerk wordt veelvuldig gebruikt in het profpeloton vanwege haar hoge kwaliteit. De wielerploegen tasten maar al te graag in de buidel om met dit merk te kunnen rijden. Stay tuned voor meer informatie!

Bezoek Velofollies 

Wil je al deze producten live zien? Bezoek de Tehava stand 511 hal 5 tijdens Velofollies! Volgende week volgt deel twee van de Velofollies voorbeschouwing.

 

 van