08-01-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Stel je vragen aan wereldtoppers van RaboLiv

Marianne Vos, Anna van der Breggen en Pauline Ferrand-Prévot van het Rabo Liv Team doen woensdag 13 januari mee aan een live online vraaggesprek, opgezet door Shimano. De wereldtoppers zitten een half uur lang klaar om antwoord te geven op vragen van fans. De Q&A is vanaf 14.15 uur te volgen via Periscope en het Twitter-account van Shimano.

Vos, Van der Breggen en Ferrand-Prévot worden woensdag samen met hun ploeggenoten van het Rabo Liv Team voorgesteld aan de buitenwereld. Meteen daarna zijn ze beschikbaar voor vragen van fans wereldwijd. Met de hashtag #AskRaboLiv komen alle vragen op Periscope en Twitter binnen.

Vos werkt druk aan haar comeback in het profpeloton na blessureleed. Voor Van der Breggen was het afgelopen jaar heel succesvol met bijvoorbeeld de eindzege in de Giro Rosa en La Course en twee zilveren medailles op het WK in Richmond. De Française Ferrand-Prévot werd de eerste wielrenster ooit die in drie disciplines tegelijk (cyclo-cross, race en MTB) wereldkampioen was. Voor 2016 liggen er opnieuw ambities om op verschillende momenten en plaatsen te schitteren: onder andere op de Olympische Spelen in Rio en in wedstrijden van de nieuwe World Tour voor vrouwen.

Q&A_RaboLivBlijf het Facebook– en Twitter-account van Shimano (@ShimanoRoad) volgen voor updates over het vraaggesprek. Om vragen te stellen aan de drie rensters hoeven de fans niet te wachten tot woensdag. Vanaf nu kunnen ze dat al doen via deze socialmediakanalen. De bedenkers van de leukste, grappigste en origineelste vraag ontvangen daarvoor een Shimano-sportbril en gesigneerde bidon van het Rabo Liv Team. 

Naast de live Q&A bij Shimano zijn delen van de ploegenpresentatie ook rechtstreeks te volgen via Periscope. Daarvoor kunnen fans terecht bij het Twitter-account van het Rabo Liv Team (@RaboLiv).

 van