Steun Stichting Leergeld. WIN een Limited Edition Peter Sagan bril!

Is deze bril binnenkort van jou?

Samen met Futurumshop lanceert Bowdy & Brave een actie waarvan de opbrengst naar Stichting Leergeld gaat. Er wordt gestreefd naar een bedrag van €5000. Indien dit streefbedrag wordt gehaald, verdubbelt Futurumshop deze bijdrage naar €10.000. Loting vindt plaats onder alle donaties half maart.  

Klik hier om bij te dragen aan de actie voor Stichting Leergeld en maak kan op de Limited Edition Peter Sagan Speedtrap fietsbril.

Er zijn slechts 3 exemplaren beschikbaar binnen de Benelux en deze bril wordt nergens te koop aangeboden. Maar wat maakt deze bril nu echt zo speciaal? 
Bowdy & Brave Peter Sagan
Deze Speedtrap® Peter Sagan fietsbril van 100% is echt uniek. Zo is de lens niet alleen van ongekende kwaliteit, maar deze is ook nog eens gecoat met 24 karaats goud. Van deze bril zijn er wereldwijd slechts 50 gemaakt en elke bril heeft een uniek nummer in het frame. De bril optimaliseert je zicht en beschermt de ogen volledig rondom. De bril beschikt over een zachte neusbrug en verstelbare pootjes waardoor je altijd de perfecte pasvorm vindt. Doordat deze voorzien zijn van een thermoplastische rubber laag, kun je genieten van een ongekend comfort, de hele dag door. Doordat de lenzen voorzien zijn van ventilatiepoorten wordt condensvorming voorkomen.

 van