Steun Ydwer’s herstel

Met een flinke brok in onze keel willen we je aandacht vragen voor de serieuze situatie van onze goede vriend en huisfotograaf Ydwer van der Heide.

KLIK HIER OM TE DONEREN!

HET HERSTEL VAN YDWER

Voor wie het nog niet wist: op 4 februari heeft Ydwer een ernstig surfongeluk gehad tijdens een foilsurfsessie in Noordwijk. Daarbij brak hij zijn rug waardoor hij momenteel geen tot nauwelijks gevoel heeft in zijn lichaam. Een vreselijk lot voor iemand die dagelijks op pad was om de mooiste actiebeelden te schieten. Momenteel werkt hij langzaam aan zijn herstel in Heliomare, een rehabilitatiecentrum in Wijk aan Zee. 

HET HERSTEL VAN YDWER
Ydwer en Marije, dag vijf na het ongeval. Gemaakt met behulp van Ydwer’s externe trigger en vervolgens heeft hij de afbeelding zelf bewerkt met behulp van de spraakopdrachtfuncties van de tablet.

Ydwer blijft positief, heeft ontzettend veel steun aan zijn geliefden, maar er is helaas nog een heel lange weg te gaan. Niet alleen fysiek en geestelijk, maar ook financieel. Ondanks zijn verzekering worden veel kosten niet gedekt. Denk aan een speciale rolstoel, bed, aanpassingen aan het huis en auto en een specialistische behandeling in het buitenland. We willen Ydwer allemaal het liefst zo snel mogelijk weer achter de lens van z’n camera zien. Hierom is er een speciale fondsenwerving voor hem gestart.

Hij en zijn geliefden kunnen jouw steun ontzettend goed gebruiken. Je kunt Ydwer steunen door hier te klikken!

HET HERSTEL VAN YDWER
True grit. Ruben Lenten, Wijk aan Zee (de stad waar Ydwer in revalidatie is), November 2012
Foto: Ydwer van der Heide
HET HERSTEL VAN YDWER
Jalou Langeree, Madagascar, September 2019. 
Foto: Ydwer van der Heide
HET HERSTEL VAN YDWER
Kevin Langeree, Big Bay, Cape Town, Februari 2016
Foto: Ydwer van der Heide
HET HERSTEL VAN YDWER
Oswald Smith, Mauritius, Juni 2016
Foto: Ydwer van der Heide
Ydwer schiet ook prachtige foto’s voor ons Up/Down mountainbike magazine!

Klik hier om te genieten van het werk van Ydwer!

 van