09-02-2012 - Windsurfen, Nieuws

Steven van Broeckhoven naar Neilpryde

Steven van Broeckhoven is voor de aankomende twee PWA seizoenen opgenomen in het internationale Neilpryde/JP team. Na succesvolle jaren bij zijn oude sponsors, Gaastra/F2, is de sponsor wisseling een mooie kans om nog verder door te groeien en zijn freestyle titel het aankomende seizoen te verdedigen.

Neilpryde is blij met de opname van Steven van Broeckhoven in het internationale team. Na de freestyle zeilen grondig getest te hebben heeft Steven zijn besluit genomen en is gemotiveerd om op zijn nieuwe materiaal dit jaar zijn tweede PWA Freestyle titel binnen te slepen.

“Steven aan het woord”Voor mij voelt het als een grote stap vooruit om profesioneel te zijn in de sport, ook denk ik hierbij aan mijn betrokkenheid bij het ontwerpen van nieuwe zeilen. Het is een droom om te werken met het grootste zeilmerk en om in het team te zitten met de beste windsurfers van de wereld.

Vorig jaar werd ik al geconfroneerd door Neilpryde maar omdat F2 en Gaastra mij vanaf het begin geholpen hebben wou ik nog geen afscheid nemen. Dit jaar heb ik opnieuw gesprekken gehad met Neilpryde en heb ik de mogelijkheid gehad om de zeilen te testen. Ik was erg onder de indruk van de het materiaal en en het team. Robert Stroj, zeil designer, begreep meteen waar ik naar zocht en we zitten op dezelfde lijn. Ik kijk er erg naar uit om te werken met Neilpryde en om materiaal te ontwikkelen dat me naar een nieuw level zal brengen.

2012 wordt een speciaal jaar voor mij. Het is voor het eerst dat ik degene ben die iedereen wilt verslaan. Het wordt een interressant en lastig jaar, maar dit is wel waar ik altijd al hebben willen staan. De hulp van Neilpryde en JP zal er hopelijk voor zorgen dat ik mijn titel kan verdedigen en dat ik mijn grenzen kan overschrijden op freestyle gebied. Ik ben hartstikke blij dat ik samen kan werken met grote namen als Jason Polakow, Kauli Seadi en Antoine Albeau. Tot slot vind ik de manier waarop Neilpryde en JP de jeugd helpt met de Young Gun Camps en kijk ik uit naar mijn betrokkenheid hierbij.

 

[youtube id=”N-Dhpo1FfN8″]

 van