21-02-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Stijlvolle navigatie: de Mio Cyclo™ 500 wifi serie

Een mooie fietsroute deel je graag. De nieuwe Mio Cyclo™ 505 en 505 HC met wifi maken dit mogelijk. Doordat het toestel is uitgerust met wifi kan het rechtstreeks verbinding maken met een MioShare account. Op deze manier kunnen vooraf bepaalde routes eenvoudig gesynchroniseerd worden met het toestel, zelfs zonder dat de PC of laptop eraan te pas komt. Andersom kan het ook, na het fietsen kan je de route met één druk op de knop uploaden in MioShare en op deze manier makkelijk delen met bijvoorbeeld vrienden of collega’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het slanke en lichtgewicht design (een toestel weegt 129 gram) zorgen ervoor dat je een stijlvol navigatiesysteem op je fiets monteert. Er is gebruik gemaakt van een speciaal anti-glare capacitief glazen scherm, wat ervoor zorgt dat de leesbaarheid ook met fel zonlicht goed is. De Mio Cyclo 500 serie komt met de laatste software update en is uitgerust met de Surprise-Me functie. Dankzij de vooraf geïnstalleerde kaarten zijn alle toestellen direct uit de doos klaar voor gebruik.

De Mio Cyclo 500 serie ligt vanaf half april 2013 bij fietsspeciaalzaken. De adviesprijs van de Mio Cyclo 505 is €419,99 en van de Mio Cyclo 505 HC €469,99.

Meer informatie: www.mio.com

 van