17-02-2016 - Skiën, Nieuws

Stoere nieuwe Ford Ranger nog inventiever en robuuster

De nieuwe robuuste Ford Ranger pick-up is vanaf nu op de Europese wegen te zien en biedt klanten naast zijn stoere uitstraling, meer zuinigheid en verbeterde dieselmotoren. Tevens is de Ranger uitgerust met ultramoderne technologie en wordt mede daardoor als enige pick-up gewaardeerd met vijf sterren door Euro NCAP. 

De Ranger geldt in zijn klasse nog steeds als een van de breedst inzetbare pick-ups en is speciaal ontworpen om zich met gemak in het meest extreme Zijn toonaangevende doorwaaddiepte van 800 mm en de 230 mm bodemvrijheid komen hierbij goed van pas. En dankzij een hellingshoek van 28 graden en een afloophoek van 25 graden, hoeft de bestuurder niet terug te deinzen voor steile obstakels. Hierdoor is de Ranger uitermate geschikt voor mooie tochten in de bergen.

Op de weg straalt het moderne exterieur van de Ranger kracht en onverzettelijkheid uit. De robuuste motorkap loopt door in een nieuwe trapezevormige grille. De imposante koplampen zijn een karakteristiek element van de Ranger.

Voor meer informatie over de nieuwe Ford Ranger en andere modellen bezoek je de website.

 van