17-01-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Strandtoertocht CAL d’HuZes 10 februari

Net als afgelopen jaren houdt Team CAL d’HuZes, weer een Strandtoertocht voor het goede doel. Zoals bekend gaat het bij dit doel om van de ziekte kanker een chronische ziekte te maken. Mensen mogen hier in de toekomst niet meer aan dood gaan. Stichting Alpe d’HuZes zet zich hier al jaren voor in.

De Strandtoertocht editie van vorig jaar was heel speciaal. Extreme kou van rond de -15 graden maakte het erg zwaar. Van de vooraf ruim 180 inschrijvingen, kwamen er ondanks het weer, 120 opdagen. Gehoopt wordt bij de volgende editie om 200 deelnemers te bereiken.

Op de dag dat het evenement word gehouden vindem er meerdere andere MTB evenementen in Noord-Holland plaats. Desontdanks hoopt CAL d’HuZes met het evenement toch een grote groep fietsers te bereiken. Velen hebben inmiddels al ingeschreven.

Zondag 10 februari vind de Strandtoertocht plaats, en de opbrengst is vanzelfsprekend voor het goede doel waar Team CAL d’HuZes zich voor inzet. Het ingezamelde geld gaat uiteindelijk naar Alpe d’HuZes en die zetten zich in voor de strijd tegen kanker. Het doel blijft om in de toekomst van kanker een chronische ziekte te maken zodat er geen mensen meer aan overlijden. Hier is veel onderzoek voor nodig en dat kost geld.

Informatie
Het parcours is vanaf Castricum ronden tussen Egmond en Heemskerk. Na afloop krijg iedereen die inschrijfgeld heeft betaald een pastamaaltijd met 1 consumptie bij Paviljoen Zoomers. Inschrijven per e-mail bij Rob Kramer, robirna@quicknet.nl. Doe dit vooraf. Er is een deelnemers limiet van 200 personen. Betaal het inschrijfgeld tijdig op rekening 42.64.44.175 t.n.v. R. Kramer o.v.v. je eigen naam en Strandtoertocht. Indien er nog ruimte is kan er op de dag zelf nog ingeschreven worden bij Strandpaviljoen Zoomers. Dit vanaf 9:00 uur.


Let wel: Het zijn toertochten, geen wedstrijden, en deelnemers dienen zich netjes te gedragen naar andere mensen op het strand. Deelname is voor eigen risico en een helm is verplicht.

Starttijd: 10:00 uur
Inschrijfgeld: € 20
Aanmelden:  robirna@quicknet.nl
Locatie: Paviljoen Zoomers in Castricum aan Zee
Afstand: Korte afstand; 18,5 km (1 ronde) of Lange afstand 37 km (2 ronden)

Kijk hier voor meer informatie over initatiefnemer Rob Kramker.

 van