08-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Cannondale Strava challenge: Parijs-Roubaix vrouweneditie

Ondanks het uitstel van de ‘’Queen of the Classics’’ heeft Cannondale besloten om de eerste vrouweneditie van Parijs-Roubaix te eren met een Strava Challenge. Deze Challenge is onderdeel van de Choose to Challenge campagne die afgelopen maart gestart is in verband met Internationale Vrouwendag.

De eerste vrouweneditie van Parijs-Roubaix is namelijk een monumentale gebeurtenis voor professionele wielrensters. Wat is nu een betere manier om de rijdsters te steunen dan door samen de afstand te rijden?Doe mee en rij 116 kilometer in één rit , op één dag of in één week tussen 11 en 18 april.

Klik hier om je te registreren. De prijzen voor de deelnemers omvatten gesigneerde racememorabilia van de voorjaarsklassiekers, inclusief gesigneerde truien en racenummers, en een Cannondale-tegoedbon ter waarde van €500.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van