18-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Strongher en Center Parcs geven vrouwen de kans om te rijden

Center Parcs steunt de Strongher movement en helpt professionals als Marianne Vos, Manon Carpenter, Lucinda Brand en andere ambassadeurs om meer vrouwen op de fiets te krijgen. De Sheroes, zoals ze worden genoemd, worden door Center Parcs uitgenodigd om de accommodaties te van feedback te voorzien. Het hoogtepunt van de samenwerking is het weekendje weg in Port Zélande. Het weekend staat volledig in het teken van wielrennen, maar is er ook vertier te vinden in de vorm van surfen en longboarden voor de afwisseling.

De Sheroes reizen heel Europa door en bezoeken tijdens deze reis meerdere parken. De bedoeling is dat de Sheroes de parken gaan verkennen en het park gaan onderzoeken in hoe verre deze geschikt zijn om te wielrennen. Hierdoor kan Center Parcs haar accommodaties beter af stemmen op het fietsende publiek. Het weekend staat naast het verbeteren van de vaardigheden ook in het teken om mensen kennis te laten maken met de sport. De cursussen en vele activiteiten maken het interessant voor iedereen!

Strongher Project Manager, Marit Huisman, geeft haar mening over de partnership: “Center Parcs was er vanaf het begin al bij. Ze hebben ons geholpen door hun accommodaties beschikbaar te stellen. Verder heeft de organisatie ervoor gezorgd dat het #Weownyellow festival door kon gaan en ze zijn gewoon heel erg enthousiast over het programma. Daarnaast vonden ze het gewoon erg leuk om hun steun richting ons voort te zetten. Center Parcs zal haar accommodaties beschikbaar stellen voor de Sheroes om te trainen en de parken te verkennen.”

Angela Nieuwenhuizen, Business & Events, Center Parcs Europa, deelt deze mening. “We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Strongher. In een wereld vol met mannen, willen we graag vrouwen de kans geven om te doen wat zij het leukste vinden om te doen. Het weekend is hier de perfecte gelegenheid voor, beginners, maar ook de ervaren renners kunnen voluit trainen, relaxen en vooral plezier beleven!

Voor meer informatie bezoek je de website.

banner wielrenblad nieuwsbrief

 

 van