31-01-2013 - Surfen, Nieuws

Sumatra Challenge

Robert en Joost nemen je mee met hun ervaringen tijdens het kajakken rond het eiland Sumatra. Dit is een tocht van meer dan 4000 km en ze zijn de eerste die rond dit 5 na grootste eiland van de wereld kajakken.

Op hun expeditie vonden ze het onbekende en ontdekten ze een uniek stuk van de wereld. Ze hadden interactie met verschillende etnische groepen en namen hun manier van leven over om te kunnen overleven in de natuur. Robert en Joost moesten hun eigen voedsel en water verzamelen en leerden omgaan met de kracht van de oceaan en alle andere gevaren uit de natuur.

Het doel van de film.
De reden waarom zij deze documentaire willen maken, is om zoveel mogelijk mensen echt iets nieuws te laten zien. Het is een film die gaat over de mooie diversiteit van de mens en die van de verschillende ecosystemen. Verhaallijnen die je kunt verwachten zijn: de moeilijke start van de expeditie, een bezoek aan de Flower people stam, het overleven zonder eten, de strijd met de natuur, de verschillende culturen en dieren van Sumatra, het beklimmen van de Krakatau vulkaan en natuurlijk het zee-kajakken.

Flower people

Waarom zij uw hulp nodig hebben.
Ze hebben heel veel materiaal van de hele expeditie: mooie, enge en zware momenten. Het is allemaal gefilmd, maar nu hebben Ze een professionele editor nodig die alle beelden monteert tot een prachtige documentaire.

Alles is er. Ze hebben alleen nog uw hulp nodig om de documentaire echt af te maken.

Zie ook onze website voor meer informatie:

http://www.sumatrachallenge.org

Facebook:

http://www.facebook.com/SumatraChallenge

[vimeo id=”56386412″]

 van