Supacaz Fly Cage carbon neon pink Review

Supacaz heeft bikebling tot een ware kunst verheven, met hun veelkleurige onderdelen en accessoires. Het meest bekend zijn de Supacaz-stuurlinten, waar praktisch het hele profpeloton mee rijdt, maar ook de Supacaz-bidonhouders zijn inmiddels klassiekers. Dat geldt met name voor de aluminium Fly Cage, vernoemd naar de vleugelvorm van de bidonhouder. Maar Supacaz levert ook titanium en carbon exemplaren, zoals deze Fly Cage Carbon. Gek genoeg is hij met zijn 26 gram een paar grammen zwaarder dan de aluminium versie, maar daar staat tegenover dat hij klemt als een malle en een stuk duurzamer is. Carbon kan onmogelijk verbuigen en de epoxylaag is erg slijtvast, dus de klemkracht blijft onveranderd. Bovendien laat hij geen vieze strepen op je bidon achter bij slecht weer, zoals aluminium bidonhouders doen.

De grootste meerwaarde zit natuurlijk in de bling-factor, want matching is everything . De handgeschilderde Fly Cage Carbon is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren, dus je kunt praktisch elk kleurtje op je frame naar wens terug laten komen in je bidonhouders. De Fly Cage Carbon is verre van goedkoop, maar de ultieme finishing touch op je bike is het zeker.

supacaz.com
€ 63,99


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook eInstagram!

 van