19-04-2019 - Surfen, Nieuws

Superpower Dogs vanaf 2 juli in Omniversum

Inspirerende familiefilm Superpower Dogs 

Vanaf 2 juli draait Superpower Dogs minimaal een halfjaar lang in Omniversum. Een inspirerende familiefilm over zes dappere viervoeters die met hun ongekende talenten mensen helpen en mensenlevens redden. Op het grootse koepelscherm van het Haagse filmtheater een bijzondere belevenis voor jong en oud.

De inspirerende grootbeeldfilm Superpower Dogs is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. Tijdens een reis over de wereld ontmoeten we opmerkelijke honden die levens redden en ervaren we de bijzondere band van de dieren met hun baasjes. Zo wordt de puppy Halo getraind om een rampenteam in Amerika te helpen. Henry is een reddingsexpert bij lawines in de Canadese Rocky Mountains; Reef is een badmeester bij de Italiaanse kustwacht; Ricochet, een Californische surflegende, helpt mensen met een handicap en PTSS; en de bloedhonden Tipper en Tony zijn een onmisbare steun bij het gevecht voor het behoud van bedreigde diersoorten in Afrika.

Bij Superpower Dogs sta je versteld van de uitzonderlijke capaciteiten van deze bijzondere honden en ontdek je de wetenschappelijke geheimen achter hun superkrachten. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – is deze grootbeeldfilm een ware eyeopener. Na een bezoek aan Superpower Dogs – een feest voor jong en oud – kijk je nooit meer hetzelfde naar onze trouwe viervoeters.

Meer over Superpower Dogs? Neem dan even een kijkje op superpowerdogs.com of  omniversum.nl.

 

Voor meer Surf nieuws, Tips & Tricks, leervoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en drie keer per jaar het mooiste Surf magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op 6SURF!

 

 van