28-04-2016 - Surfen, Nieuws

SUP’s up met Brunotti

Met de SUP active collectie van Brunotti is iedere chick een eye-catcher on board deze zomer. De collectie bestaat uit diverse suits, bikini’s, leggings en shorts gemaakt van quick dry stretchy lycra. UV protection in deze sup active items zorgt ervoor dat je de hele dag beschermd bent voor de zon, ideaal voor lange surf sessies! Door het flexibele materiaal en aansluitende pasvorm is de collectie ook perfect voor andere sporten zoals yoga, work-outs en running.

Brunotti Saltieri Women Swimsuit
Dit is een mooi surfsuit uit de SUP collectie van Brunotti. Aan de voorkant van de suit zit een rits, waardoor je hem makkelijk aan kunt trekken. Deze surfsuit met lange mouwen is ideaal voor suppen of surfen. Jij ziet er met de Saltieri surfsuit zeker goed uit op je board!

Brunottipakje2

 

The Big Bastard
The Big Bastard komt met een volledig pakket om jou het water op te helpen. Bij het Board zit een speciale pomp met drukmeter om de sup in de juiste shape te krijgen, een tas zodat je de Big Bastard over mee naar toe kan nemen en er zit een verstelbare peddel bij inbegrepen. De Big Bastard heeft de volgende afmetingen 10’4” X 34” X 6” 265 Liter.

Brunottibigbastard

 

Maak kans om een unieke SUP – Stand Up Paddling – clinic op Sardinië te winnen. Bij aankoop van een item uit de SUP active collectie ontvang je een unieke code. De lucky bastards met de winnende codes gaan samen met Brunotti, de nieuwe SUP active collectie en de Big Basterd SUP-boards terug naar de Italiaanse roots van Brunotti. Deze trip staat in het teken van SUP, beach work-outs, healthy food, vitamine sea en fun. Check hier de actie!

 

 

 van