17-04-2024 - Surfen, Nieuws

Nieuw: Ripstar Surf & Family Moliets

Omdat er zóveel animo is voor komende zomervakantie, hebben we in de drukste zomervakantieweken een extra familie surfcamp voor jullie: Surf & Family Moliets!

Je verblijft op dit camp met het hele gezin in aparte glamping tipi’s voor ouders en kinderen, wat het een ideale plek maakt voor ouders met tieners. We hebben ook een aantal Mobile Homes met eigen sanitair. Op dit surfkamp verblijven jullie inclusief volpension, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken om boodschappen en koken. Komen jullie vakantie vieren in Moliets?

De data: 27 juli t/m 3 augustus 2024 3 t/m 10 augustus 2024

Ontdek hier het gloednieuwe kamp!

Een impressie van het surfkamp

Surf Moliets

We verblijven op camping ‘Les Cigales’, op een surfcamp tussen de naaldbomen. Op het camp vind je onder anderen een miniramp, een yogadeck, een bar, hangmatten en genoeg plek om je in alle rust terug te trekken.

Surf Moliets

Keuze uit drie accomodaties

De accomodaties bestaat uit verschillende soorten glamping tipi’s, die je apart kunt boeken voor kids en ouders. Dit maakt het een ideaal camp voor ouders met tieners. En fijn voor de kleinere gezinnen; je kunt de tipi’s al boeken voor gezinnen vanaf 2 personen! Daarnaast zijn er ook een aantal luxe Mobile Homes beschikbaar met eigen sanitair.

Surf Moliets

Ontdek Moliets en omstreken

Moliets, c’est quoi? Misschien heb je nog nooit van dit Franse dorp gehoord, maar in de surfscène is Moliets ontzettend bekend. Dit komt natuurlijk door de goede golven en de ligging aan een uitgestrekt Frans zandstrand. Benieuwd wat je behalve surfen allemaal kunt doen in Moliets? Wij maken jullie alvast de weg wijs in ons blog!

Lees hier alles over Moliets!

Volg Ripstar op de sociale media: Youtube, Whatsapp, Linkedin, Instagram, Tiktok, Facebook.
Heeft u vragen over deze reizen. Dan kunt u altijd contact opnemen met Ripstar via ripstar.nl/contact.

 van