13-12-2010 - Surfen, Nieuws

Surf in Movie Night!

Zaterdag 18 december organiseert Hart Beach Surfshop de exclusieve surffilm premiere van de ‘Quiksilver In memory of Eddie Aikau’.  Ter gedachtenis aan onze surf legend wordt dit niet zomaar een premiere, de film wordt namelijk gedraaid in het zwembad de Blinkerd!

Nooit eerder is er een film vertoond in het zwembad de Blinkerd waarbij het Scheveningse zwembad vol ligt met surfers die op hun surfboard de film kijken.

Eddie Aikau was een legendarische big wave surfer en life guard uit Hawaii. ‘Eddie would Go’, is de slogan die ontstond omdat Eddie, zelfs als de golven zo hoog waren dat er niemand het water in durfde, het water in ging! Na zijn laatste reddingspoging in 1978, vlak voor zijn 32ste verjaardag is Eddie nooit meer terug gezien.

Ter gedachtenis is er op Hawaii de ‘Eddie Would Go Surf Contest’ ontstaan, waarbij ‘s werelds meest bekende big wave surfers bij elkaar komen voor de hoogste golven ter wereld. De film bevat unieke beelden van het evenement dat vorig jaar plaatsvond in Hawaii met ondenkbaar hoge golven.

Een unieke en exclusieve gelegenheid waar je bij moet zijn!

Datum : zaterdag 18 december
Locatie : zwembad de Blinkerd – Seinpoststraat 150 – Scheveningen
Tijd : 20.00 uur aanvang, film start om 20.30 uur (deuren om 20.15 gesloten). Na afloop van de film kunnen we tot 00:00 uur gezellig drankje drinken in het Sportcafe van de Blinkerd.

 van