04-05-2018 - Surfen, Magazines

6Surf #1 2018 is uit!

De eerste editie van 6|Surf magazine 2018 is uit! Deze week valt het magazine bij de abonnees op de deurmat en is daarnaast te koop bij de betere boekwinkels. Deze eerste editie staat weer vol met columns, vette foto’s en inspirerende reisverhalen. 

Hier onder alvast een sneakpreview van 6|Surf 2018 #1

Shri Lamka

Sri Lanka is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor een surfvakantie. Zeker als shortboarder niet. Voor mijn trip zag ik Sri Lanka dan ook vooral als een longboard paradijs. Maar na een goed gesprek met Imco en het zien van het Rip Curl the Search filmpje over de zuidkust van het eiland, was ik toch overtuigd dat er voor de gemiddelde shortboarder ook genoeg te halen valt.

Explore More

Afgelopen winter werd ik uitgenodigd voor een boottrip rond de Canarische Eilanden met het team van het Duitse Pure Surfcamps. In de weken voorafgaand aan de trip liep mijn hoofd om van de voorpret, dit zou weleens een epic trip kunnen worden. Het was niet voor het eerst dat Pure Surfcamps tijd en geld investeerde in een onvergetelijke teamtrip en met solid swell op de kaarten zag het er rooskleurig uit.

Maroc – Desert Dwellings

“For we’ve haitaid but lontaid its defecalt” Zeri’s Engels is net zo goed als mijn Frans en ik moet zijn appjes hardop lezen om te begrijpen wanneer we op zijn secret spot bij el ouatia moeten zijn. Mijn Marokkaanse surfvriend uit Aglou Plage heeft ons ver richting het zuiden gestuurd. En voor het geval we zandduinen, ruige wegen en rotsen tegenkomen hebben we in plaats van een standaard huurauto dit keer voor een Iveco Magirus 4×4 vrachtwagen gekozen.

Inhoud 6|Surf magazine #1 2018:

– Gallery Winter Madness 1
– Bla Bla
– Van Binnenuit
– Stephan Vanfleteren: Surf Tribe
– Remi Petersen: Explore More
– Shri Lamka – Maroc: Desert Dwellings
– Gallery: Winter Madness 2
– Malagasy Surf Dream
– De Surfoloog
– He Wat?
– All in a Days Work
– Local Hero

Wil je het magazine graag ontvangen? Bestel dan het 6|Surf magazine #1 2018 in de Soul Webshop. Natuurlijk kan je ook voor het gemak abonnee worden van 6|Surf magazine, zodat jij 3 maal per jaar het magazine thuis ontvangt! Uiteraard kan je ons ook volgen op Facebook en Instagram.

 

 van