15-08-2011 - Surfen, Nieuws

Surf’n Beach Film Festival 2011

Op zaterdag 27 augustus 2011 organiseert de Stichting Free Your Dreams weer het Surf ’n Beach Film Festival 2011 in The Spot in Zandvoort. Als échte watersportliefhebber MOET jij hier natuurlijk bij aanwezig zijn! De best bekroonde surf films van dit seizoen worden vertoond in een van de drie theaters die aanwezig zijn de 27ste!

Deze editie de films:

Soul Surfer
[youtube id=”MWeOjBCi3c4″ w=”630″]
Een Amerikaans drama, gebasseerd op een waargebeurd verhaal, over het leven van surfgirl Bethany Hamilton die op dertienjarige leeftijd een arm verliest door een aanval van een haai.

Walls of Perception
[youtube id=”CvXt7YSDkT8″ w=”630″]
In deze indrukwekkende film van Oxbow volgen we 7 unieke boardsporters (golf, kite, windsurf en SUP) op verschillende spots over de wereld.

Surfing Dolphins
[youtube id=”2KGnpMYHBGI” w=”630″]
Onze wereld is er een van lucht en water en mensen en dolfijnen delen  dus feitelijk al miljoenen jaren dezelfde ‘playground’. In deze prachtige film neemt filmmaker Greg Huglin je mee in deze wereld van dolfijnen en krijg je het gevoel te kijken naar een onderwater-droom.

Stoke & Broke
[youtube id=”xhKAU2ThjqM” w=”630″]
A Staycation Surfari on zero dollars. Ze maken hun eigen boards, surfkarren en gaan te voet op pad. Wat begint als een minimalistische surftrip veranderd al snel in een nieuwe levensles in vrijheid.

God went surfing with the devil
[youtube id=”7iAfzoqgsGc” w=”630″]
Aan het woord komen Israeli’s, Arabische Israeli’s en Palestijnse surfers die in aanraking zijn gekomen met geweld maar met surfen het geluk weer terug proberen te vinden. Een indrukwekkende film die laat zien hoeverdeeldheid door politiek, door surfen kan worden gehecht omdat mensen met verschillende achtergronden en karakters, dezelfde passie delen.

 van