08-07-2011 - Surfen, Nieuws

Surf ’n Beach Film Festival 2011

Na de succesvolle edities van het Surf ’n Beach Film Festival 2010 zijn we er in geslaagd om naast Maui en Capetown, nu ook Zandvoort qua filmfestivals op de kaart te zetten.

Bij een Film Festival horen vanzelfsprekend films, maar bij het Surf ’n Beach Film Festival draait het alleen om films met passie of een boodschap vertaald in originele, authentieke, indrukwekkende beelden die ontroerend of spraakmakend zijn.

De stichting “Free Your Dreams” presenteert dit jaar voor het 2e seizoen een serie Filmvoorstellingen op het strand. In samenwerking met Beachclub the Spot in Zandvoort en O’Neill worden “Movie Maratons” georganiseerd waarbij ‘The Surfing Lifestyle’ centraal staat. Het platform biedt ruimte voor allerlei bijzondere films over kiteboarden, golfsurfen, windsurfen en natuurlijk ook over de nieuwste trend in watersports “ Het Stand Up Paddleboarden”

Voorafgaand aan alle voorstellingen staat The Spot garant voor een speciaal Surf ’n Beach Filmfestival menu en bij het thema passende food & drinks. Geprikkeld door de ontwikkelingen in de samenleving serveren wij op de filmavonden alleen eerlijke en biologische producten. Onze vis is uitsluitend afkomstig uit duurzame visserij en heeft het MSC keurmerk (Marine Steward Council).

Stichting Free Your Dreams
Stichting F.Y.D. wil mensen kennis laten maken met de spirit van de surfsports. Kitesurfers, stand-up paddle boarders, surfers, windsurfers; het zijn allemaal mensen die heel erg dicht bij de natuur staan en die hun dromen proberen waar te maken.

Data
Zondag 17 juli: Surf ’n Beach Movie Night
Zaterdag 20 Augustus:  Surf ’n Beach Film Festival
 van