08-08-2012 - Surfen, Nieuws

SURF ‘N BEACH FILM FESTIVAL 25 AUGUSTUS 2012

Op zaterdag 25 augustus 2012 is het weer zover.. na 2 succesvolle edities in 2010 en 2011 organiseert de stichting Free Your Dreams nu voor de 3e keer het Surf ‘n Beach Filmfestival bij Beachclub & watersportcentrum The Spot in Zandvoort.

Bij een Film Festival horen vanzelfsprekend films, maar bij het Surf ’n Beach Filmfestival draait het alleen om ‘surfy’ films gemaakt met passie en/of een originele boodschap vertaald in authentieke, indrukwekkende beelden die ontroerend dan wel spraakmakend zijn.

Stichting “Free Your Dreams” presenteert dit jaar voor het 3e seizoen een serie filmvoorstellingen op het strand. In samenwerking met Beachclub The Spot in Zandvoort en O’Neill worden ‘Movie Marathons’ georganiseerd waarbij ‘The Surfing Lifestyle’ centraal staat. Het platform biedt ruimte voor allerlei bijzondere films over kitesurfen, golfsurfen, windsurfen, bodysurfen en natuurlijk over de nieuwste trend in watersports het ‘Stand Up Paddle boarden’.

Stichting Free Your Dreams
Deze stichting, opgericht in 2010, wil mensen kennis laten maken met de spirit van de surfsports. Kitesurfers, stand-up paddle boarders, surfers, windsurfers; het zijn allemaal mensen die heel erg dicht bij de natuur staan en die hun dromen proberen waar te maken.

Voorafgaand aan alle voorstellingen staat The Spot garant voor een speciaal Surf ‘n Beach Filmfestival menu en bij het thema passende eerlijke food & drinks.

Na de succesvolle edities van het Surf ‘n Beach Filmfestival in 2010 en 2011 zijn we er in geslaagd om naast Maui en Capetown, nu ook Zandvoort qua filmfestivals op de kaart te zetten.

 van