13-06-2014 - Surfen, Nieuws

Surfana Festival 2014

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juni wordt in de Bloemendaalse duinen voor de derde maal het Surfana Festival gehouden. Surfana Festival is een uniek 3-daags festival midden in de duinen op camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee.

De duinpan wordt voor een weekend lang omgetoverd tot een vrijplaats voor sportievelingen zoals surfers en kiters, maar ook de creatieveling, de muziekliefhebber en ouder met kind kunnen er terecht. De duinpan wordt met gerecyclede materialen omgetoverd tot een compleet dorp. Behalve creatieve objecten als een 3 meter hoge golf van sloophout zijn het de sauna, het bubbelbad en de enorme hoeveelheid chille zitzakken die zorgen voor die unieke sfeer van liefde, passie en vrijheid.

Clinics

Tijdens het festival kun je deelnemen aan vele soorten watersport clinics als surfen, kitesurfen en suppen, maar je kunt jezelf ook opgeven voor muzikale en spirituele clinics.
Er is een breed aanbod; de MooiZooi Restifana knutselhoek, didgeridoo spelen, een wijnproeverij, maar ook yoga en Apenkooien. Alles gericht op leren, ervaren en doen. Tevens is er spannende kinderhoek.

Kwalitatief biologisch eten

Chef Annemiek is terug met haar heerlijke gerechten en dit jaar in haar eigen restaurantje: ANNIE’S! Het hele weekend verrast ze iedereen met de lekkerste gerechten uit onder andere de Marokkaanse en Surinaamse keuken. Gezond, lekker, vooral biologisch, natuurlijk ook vegetarisch en zelfs veganistisch!

Live muziek

Het absolute hoogtepunt komt als je ‘s avonds met een mix van surfers en levensgenieters midden in de duinpan staat te rocken op de allerbeste bands en livemuziek van dit moment. Of je nu nieuwe dingen wilt leren tijdens de clinics, een lekker weekend wilt surfen of simpelweg wilt genieten van alle super fijne vibes, iedereen is welkom!

Bijzondere locatie

Ook de locatie is geen geijkte festivallocatie. Surfana Festival vindt plaats in een unieke setting, namelijk in een ‘duinpan’ (veld omringt door duinen) op camping De Lakens te Bloemendaal aan Zee.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Surfana Festival 2014 op de website. Een toegangskaart voor het gehele weekend inclusief kamperen kost €85,- toegangskaart voor het gehele weekend exclusief kamperen kost €45,-. Tevens zijn er dagkaarten te koop voor €25,-.

 van