04-04-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Surfclub Icarus Zeebrugge neemt een nieuwe start!

Fantastisch nieuws voor alle fervente kite- & windsurfers! De surfclub Icarus in Zeebrugge opent vanaf 2 april opnieuw de deuren! Icarus Zeebrugge heeft met O’Neill een nieuwe hoofdsponsor onder zijn vleugels genomen en gaat voor een knallende start van het nieuwe seizoen!

O’Neill neemt vol overtuiging de fakkel over van Animal en wordt de nieuwe hoofdsponsor. Surfclub Icarus en O’Neill slaan de handen in elkaar en samen zorgen ze voor een frisse start van het nieuwe seizoen met tal van activiteiten, trips en evenementen.

Op 2 april gaat Surfclub Icarus Zeebrugge opnieuw open en iedereen verzamelt op 30 april voor de grootse Season’s Openingsparty!

Surfclub Icarus staat ook volledig achter de opruimactie voor een proper strand en ondersteunt de Swell Clean Beach Cup II op 26 en 27 maart. Voor alle enthousiastelingen die aan dit super initiatief willen meewerken, organiseert Surfclub Icarus een speciale fuif.

De eerste 3 weekends van oktober staat de “Icarus King of the Wall” op het programma; Naargelang de condities zal dit evenement plaatsvinden in Zeebrugge of Heist (ism VVW Heist).

Naast tal van activiteiten en evenementen kan je bij Icarus Zeebrugge ook dagelijks terecht voor kitesurflessen, SUP- en golfsurfinitiaties, huur van watersportmateriaal,…

Neem alvast een kijkje op de nieuwe website www.icarussurfclub.be (met live beachcamera) voor meer informatie over de club!

 van