08-09-2016 - Surfen, Nieuws

Surfers Survey: Win een surftrip naar Moliets!

Help ons 6|Surf magazine te verbeteren met jouw feedback en maak kans op een vakantie op het Progress Surf Camp in Moliets, Frankrijk! Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en wensen over het gehele platform van 6|Surf . Met jullie reacties zijn we in staat om 6|Surf nog beter op jouw wensen af te stemmen! 

Als uitgever van 6|Surf is Soul Media constant bezig om haar producten en diensten verder te ontwikkelen. helpt ons met het invullen van deze enquête bij de verbetering van alle verschillende kanalen, denk hierbij aan: magazines, digitale magazines, website en social media. Hierbij kunnen we jullie hulp natuurlijk heel goed gebruiken! Als dank voor het invullen van deze enquête maak jij kans op een surftrip naar Moliets, Frankrijk. Deze enquête wordt mede mogelijk gemaakt door Progress Surf Camps

Klik hier om de enquête in te vullen.

Eindeloze zandstranden met helderblauwe golven in Moliets

Met een grenzeloos enthousiasme en schat aan surf ervaring zorgen we dat jij de progressie boekt die je wilt op je surftrip; wij passen ons aan aan jouw niveau. Wil je niet alleen van de zoute zee komen proeven? Dan zijn er op onze toplocaties nog tal van andere avontuurlijke of ontspannende activiteiten waar jij je in kan onderdompelen. Boek nu een onvergetelijke ervaring en deel onze passie voor leven aan de kust. Want bij Progress beleef je de tijd van je leven, leer je surfen of wordt je een golfsurf expert tijdens je surf vakantie.

 

Foto credits (Quiksilver)

 

 van