18-04-2013 - Surfen, Nieuws

Surffrenzy A.S Zaterdag 20 April van start bij de Noordpier van velsen Noord

Surffrenzy, het jaarlijks terugkerend surfevenement bij de Noordpier van Velsen Noord (strandpaviljoen Stadler&Waldorf), vindt aanstaande zaterdag plaats!

Meer dan 150 binnen- en buitenlandse surfers maken hun opwachting tijdens het grootste surfevenement van de Benelux. Met de wind- en weersvooruitzichten worden er spectaculaire surfacties en mooie beelden verwacht! Het evenement is voor toeschouwers vrij toegankelijk en ook voor het eerst live online te volgen. Met het binnenhalen van de laatste sponsor Monster Energy is de organisatie helemaal gereed voor een legendarische dag. Rond 10.30 uur start de eerste heat.
Over Surffrenzy
Surffrenzy is een surfevenement waarbij het wedstrijdelement samengaat met het plezier en het delen van de liefde voor het golfsurfen. De surfwedstrijd is traditiegetrouw voor iedereen toegankelijk; van beginners tot gevorderden, longboarders en shortboarders, grommets en masters, mannen en vrouwen. Tijdens heats van een half uur gaan 10 surfers tegelijk het water in om hun beste golfritten te tonen aan de jury die vanuit de Amerikaanse schoolbus op de pier toekijkt.

De Surffrenzy wordt georganiseerd door Ozlines Surf, Surfclub Hui Nalu en strandpaviljoen Stadler&Waldorf. Sponsors zijn Velsen Noord, Monster Energy, RipCurl, Hemp Hoodlamp, C-Skins, Rythm, Surflife.nl en Creatures.

Informatie en inschrijven
Meer informatie en inschrijven: www.ozlines.com/surf-frenzy

 

 van