07-06-2010 - Surfen, Nieuws

Surfhouse Board&Breakfast (update)

 

 

Deze twee surfers hebben met de aankoop van een stijlvolle beachhouse in Frankrijk een droom gerealiseerd. Vanaf 2011 starten ze daar met Board&Breakfast.

Voor 2010 is de woning nu eerst te huur, voor ze van start gaan met de B&B.

Wie interesse zou hebben, hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

Ligging:
Vlak naast Capbreton in Labenne Ocean op, 400m van het strand. Labenne is een rustig dorp gelegen tussen de typische naaldbossen van de Landes en vlak tegen grens met Cote basque.

Omgeving/activiteiten:
Het huis is ideaal gelegen voor een onvergetelijke zon- en strandvakantie. Naast wandelen, fietsen en zonnen op het strand is dit natuurlijk de regio bij uitstek voor de eerste surfervaring of voor de gevorderde surfers. De golven zijn hier het ganse jaar door van uitzonderlijke kwaliteit!!!

Naast surfen is er nog van alles te beleven in Labenne (aqua park, riptilarium, wijnproeven, apenpark, touwenparcours, paardrijden, verhuur van fietsen, surfmateriaal) en in de omgeving: dag uitstappen naar de Pyreneeen, Biarritz, San Jean de Luz, Bordeaux, Spanje, San Sebastian…

 Accommodatie:
Het huis beschikt over 5 slaapkamers met een totaal van 12 bedden, 2 keukens, 2 badkamers, 2 wc’s, grote veranda, salon en een eetkamer. Een totale opp van 170m2 en 1100m2 tuin. Ideaal voor 2 families of een grote groep. Alle comfort aanwezig: vaatwas, frigo, diepvries, wasmachine, droogkast, dvd, radio, bbq, kussens, dekens (eigen bedlinnen moet worden meegebracht),…

Beschikbaarheid en prijs:
Het huis is te huur vanaf eind mei tot en met eind oktober. Prijs 1300E/2300E per week. Kortingen zijn mogelijk, zeker voor langere huurperiodes!

 Contact:
Bel of mail gerust met vragen:

Anton.desmedt@gmail.com / 0498674825

Inieminie30@hotmail.com / 0494900785

 

           Delen

        


6 Surf magazine – Abonnee worden?


 van