04-02-2011 - Surfen, Nieuws

Surfrider Foundation heeft bomvolle agenda 2011

Het nieuwe jaar is nog maar enkele weken van start, de goede voornemens worden alweer stilletjes aan over boord gegooid, maar hier bij Surfrider Foundation Holland zitten we niet stil! Dat kan ook niet want het programma voor 2011 zit tjokvol activiteiten, evenementen, acties en campagnes. En om dat alles ook digitaal kracht bij te zetten hebben we een shining nieuwe site!

Ja hij is live, en interactiever dan ooit. Met onder meer een blog en een Twitterfeed houdt de Surfrider Foundation je zo goed mogelijk op de hoogte van de activiteiten die Surfrider Foundation Holland onderneemt om ook dit jaar weer schoon water, schone stranden en behoud van surfspots te bewerkstelligen. Veel dank gaat uit naar Studio Fraaj voor het ontwerp en Terra Pretta voor de finetuning. Check het uit! Ook heeft Surfrider Foundation een nieuwe Facebookpagina, waar zij nieuws over acties en evenementen posten en informatie met jullie zullen delen!

Wat staat er dit jaar dan zoal op stapel?
Om te beginnen de Beach Cleanups. Na het succes van vorig jaar zullen de cleanups dit jaar nog grootser aangepakt worden, reserveer daarvoor 24-27 maart alvast in je agenda. Het volgende evenement is MadNes op Ameland, waar SFH weer aanwezig is en hoogstwaarschijnlijk een enorm vet project neer gaat zetten! Nu nog even geheim, maar daarover later zeker meer! Ook staat de Zandmotor dit jaar gepland te worden opgeleverd, en daar zullen zij zowel in de aanloopfase als bij de realisatie verslag van doen. Gedurende de zomermaanden zal er bij verschillende strandtenten SFH KidsEducatie zijn en qua campagnes gaan ze Raap Het Op nieuw leven in blazen. Last but not least; we hebben nieuwe merchandise en belangrijke sponsoren binnen. Je ziet het, een heleboel. En dat is nog niet eens alles!

Natuurlijk houden zij ondertussen altijd een oogje gericht op de riooloverstorten, de overheid en kustontwikkeling zodat ze de kust en zee blijven beschermen zoals je van SFH gewend bent. Support SFH door de FB page te Like-en en onze Twitter te volgen en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom jouw local beach.

Cheers, op een clean 2011! Surfrider Foundation Holland Team

 

 van