07-03-2017 - Surfen, Nieuws

Surfwedstrijd Dreams Double Trouble 2017

Dreams Surfschool organiseert dit jaar wederom de Dreams Double Trouble, een surfwedstrijd die door en voor surfers gehouden wordt. Vorig jaar was de wedstrijd een enorm succes en met 32 teams en een volle reservelijst.

De Dreams Double Trouble is geen gewone surfwedstrijd, maar eentje met een typische Dreams twist. Je surft deze wedstrijd namelijk niet alleen, maar vormt een team van twee surfers. Vanwege het overweldigende succes van de afgelopen jaren is er wederom plek voor 32 teams.

DDT 2016

Tijdens de voorgaande editie zorgde een goede noorderdeining voor omstandigheden waar iedereen mee uit de voeten kon. Het surfniveau was over het algemeen verrassend hoog, en er werden gedurende de dag dan ook top acties getoond in het water. Team Protest, bestaande uit Westlandse surfers Kaspar Hamminga en Roy van Eijk, ging er na twee jaar weer eens met de winst vandoor.

Double Trouble 2017 Poster klein

Inschrijven

Je kunt je nu nog inschrijven via het online inschrijfformulier, wacht niet te lang, want het zit snel vol. Iedereen met een surfboard onder de 7’0” is welkom. De wedstrijd is toegankelijk voor grommets, fun surfers, oude garde en wedstrijdsurfers!

De classic Dreams loterij na de prijsuitreiking zit weer boordevol met hele vette prijzen van onze sponsoren Vans, Reef, FCS, Torq, GoPro, Creatures of Leisure, Sex Wax en Dreams Shop.

Dus sleep je beste surf maatje mee en scoor die punten!

Info

Wachtraam: 11/12, 18/19, 25/26 maart 2017
Inschrijfgeld per team: €15,00 (prijs inclusief bord pasta en sapje)
Vol=vol maximaal 32 teams online via dreamssurfschool.nl
Locatie: strand van Ter Heijde
Skippersmeeting: Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde

 van