Sweet Protection heeft een nieuwe agent aangesteld voor hun volledige assortiment van fiets- en snowproducten in zowel Nederland als België.

Met genoegen kondigt Sweet Protection aan dat Jaap van Hoof hun toegewijde agent zal zijn voor het volledige assortiment Bike- & Snow-producten in Nederland en België. Deze nieuwe opzet zal met onmiddellijke ingang van kracht worden, zowel voor het seizoen 2024 als voor de voorverkoop voor 2024 en 2025.

Tekst & Beeld: Sweet ProtectionOver Jaap

Jaap van Hoof is een gevestigde en fietservaren agent in zijn thuismarkten met een enorme ervaring, vooral op het gebied van alle soorten fietsuitrusting. Zijn agentschap vertegenwoordigt ook andere belangrijke merken zoals ENVE en Reform Saddle en vertegenwoordigde eerder ook Endura.

“Ik volg het merk Sweet Protection al een tijdje en ik ben ervan overtuigd dat hun productassortiment perfect aansluit bij mijn markten. Ik ben meer dan enthousiast om Sweet Protection naar de markten te brengen als een andere premiumoptie voor nieuwe en bestaande klanten. Ik geloof sterk dat het merk de verwachtingen van rijders zal overtreffen en een nieuwe favoriet zal worden. Ik kijk ernaar uit deze uitdaging aan te gaan”, aldus Jaap van Hoof.


Met genoegen heten wij Jaap van Hoof (Fooh Sports Agency) welkom als onze nieuwe agent in Nederland en België.

Spannende tijden voor Sweet Protection

Dit zijn spannende tijden voor Sweet Protection. We hebben de komende seizoenen verschillende uiterst belangrijke productlanceringen, en we zijn klaar en bereid om aanzienlijke investeringen te doen in onze belangrijkste markten. Stap voor stap, maar we geloven sterk dat het merk een aanzienlijk potentieel heeft in zowel Nederland als België. Samen vooruit met Jaap, zijn we ervan overtuigd dat hij het merk, de producten en onze dealers op de best mogelijke manier zal ondersteunen”, aldus Atle Enberget van Sweet Protection


Voor meer informatie over Sweet Protection, ga naar de website, Instagram of Facebook.

 van