20-11-2018 - Snowboarden, Nieuws, Magazines

Taste #1 2018 is uit!

Taste bestaat twintig jaar! Deze editie van Taste is dan ook toch wel een beetje een feestnummer, daar hoort uiteraard een terugblik van, over en met de (ex)-hoofdredactie bij. Daarnaast staat het nummer natuurlijk weer vol met de vetste reisverhalen, foto’s, interviews en de laatste nieuwtjes. Bekijk en lees hieronder alvast een kleine preview van de artikelen uit deze Taste.

Natuurlijk kan je voor het gemak abonnee worden, zodat je alle nummers lekker thuis ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om het eerste nummer los te bestellen in onze webshop en zijn al onze magazines te vinden in de Soul Kiosk App, deze is te downloaden via de App Store en Google Play Store.

20 jaar hoofdredactie

De eerste Taste heette Soul, de naam van de uitgever. Arno Weel en Mikel Mac Mootry richtten in 1999 dit snowboard magazine op. En dat is precies twintig jaar geleden. Arno Weel, Mikel Mac Mootry, Miciel Rotgans en Mirte van Dijk blikken terug.

Riders of the century

In twintig jaar tijd stond Taste vol met tricks, avonturen en interviews van pro’s, vakantiegangers en iedereen er tussenin. We spitten alle bladen door om uit te zoeken over welke drie rijders we uiteindelijk het meeste gepubliceerd hebben en spraken met die topatleten over toen en nu.

Board overview

De grote Taste snowboardtest maakt dit jubileumjaar plaats voor een enorm board overview. Wie zijn de namen achter de merken? Waar komen de ideeën vandaan? En wat hebben ze op de markt gebracht?

WIN, WIN en WIN

Wie jarig is trakteert. Taste bestaat 20 jaar en daarom geven wij samen met onze partners een aantal hele toffe prijzen weg, waaronder een K2 Coolbean, Snowsport opleiding, goggles, hoodies en nog veel meer goodies. Check dit bericht om kans te maken.

Inhoud:
05 Colofon
06 Voorwoord
07 Design time machine
08 Cover overview
10 20 jaar hoofd redactie
16 3x pioneers
18 Japan
24 Liefs, Herm
26 Trickolution
32 Mood book
42 Top north
48 3x technologie
50 Taste it
52 Riders of the century
58 Hersenschudding
62 Board overview
78 Les Menuires
80 Exotisch bochtenwerk
86 3x films
88 Kei hard Q-parks
94 Refresh
96 Kapow!

 van