20-11-2017 - Snowboarden, Nieuws, Leesvoer

Taste snowboardtest 2017 – Roxy

Roxy is een Mervin-productie en staat bekend als het zusje van Libtech en Gnu. Het unieke damesmerk is vooruitstrevend en maakt het rijden een stuk gemakkelijker en uitdagender. De shapes zijn curvy en easy going, zodat je makkelijk vertrouwen opbouwt. Of je nu een beginnende of gevorderde rijdster bent, er is altijd een Roxy-board dat bij je past.

TASTE SNOWBOARD review 2017-2018

Nog geen idee wat voor board je dit seizoen onder gaat strappen? We hebben een berg boards naar Puy-Saint-Vincent gesleept en er wat kritische rijders mee op pad gestuurd. Alle reviews vind je terug in TASTE Nº1! Snowsurf dus naar www.taste.soulonline.nl voor jou digitale copy…print…of print copy!Shot & Edit by Seb JamRijders: Bing Voorham, Gilbert Smink, Tess Pieters, Koen Goris, Seb Jam & Mirtewashere

Posted by Taste Snowboard Magazine on Monday, 20 November 2017

Banana Smooty – ‘SEE YA!’

Deze hybride rocker is speels en instabiel tegelijk. De rocker in het midden maakt de plank soepel en speels, bochten maken gaat makkelijk. Je kan er heerlijk mee poppen en tricks mee leren of je skills verbeteren in het park. Dit aangevuld met de camber onder de bindingen, maakt dat je ook op een dagje ‘piste cruisen’ de snelheid en het niveau wat kan opvoeren. De camber geeft grip en extra stijfheid om stabiel te blijven op hogere snelheden. Sta je op het punt je eerst plankje aan te schaffen, dan is dit een aanrader. En de graphics, die zijn wel heel vet.

TECH TALK //
UHMW SIDEWALLS
CO-EX BASE
ECO SUBLIMATED TOP
SILKY SMOOTH BIO FIBERS
FULL HEARTED COLUMBIAN GOLD
CORE BLEND

 

 

 van