02-01-2018 - Snowboarden, Nieuws, Magazines

Taste #2 is uit!

Alle abonnees kunnen de nieuwste Taste weer op de mat verwachten want het tweede nummer is uit van Taste is uit! Het gloednieuwe nummer staat natuurlijk weer boordevol vette artikelen, foto’s, verhalen, producten en daarnaast zullen de laatste nieuwtjes niet ontbreken. Bekijk en lees hieronder alvast een kleine preview van de artikelen uit deze Taste.

Natuurlijk kan je voor het gemak abonnee worden, zodat je volgend jaar alle nummers lekker thuis ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om het tweede nummer los te bestellen in onze webshop.

Vele Gezichten
De ene dag snowboard je langs een 500 meter diep dampend kratermeer net onder de top van een vulkaan.
De andere dag op een gletsjer met 3500 meter hoge bergtoppen om je heen. In Nieuw-Zeeland kom je van alles tegen, de mooiste, bizarste en meest indrukwekkende landschappen die in korte tijd elkaar voortdurend afwisselen.

De kunst van het snowboarden
De community waar wij allen deel van uitmaken is achter de schermen vele malen groter dan we denken. En achter die schermen vinden we Peter John Villiers, die al sinds 1994 bij het snowboarden betrokken is. Niet als professioneel atleet die voor een podiumplaats op de X-Games gaat of als freerider die opduikt in de grootste filmproducties. Nee, PJ is artiest.

Off season in Val d’Anniviers
Het landschap zoeft aan ons voorbij wanneer we in de knalrode trein richting Valais – of Wallis – zitten. De koeien zijn veranderd in zwart met witte vlekken en de bordjes met plaatnamen zijn onleesbaar geworden, maar een ding is in ieder geval de gehele reis haarscherp zichtbaar: de besneeuwde pieken die met hun scherpe rotsformaties afsteken tegen de horizon.

Behind The Pines
Ze durven wel, de drie rijders achter Behind the Pines. Daar waar in enkele snowboardshops het lichtje is uitgegaan, investeerde dit trio bloed, zweet en heel veel liefde om te laten zien dat standing sideways nog steeds leeft in Nederland.

Inhoud
06 EDITORIAL
07 COLOFON
08 INHOUD
14 REFRESH
16 TASTE IT
22 RIDE, EAT, SLEEP. REPEAT
28 CEES WILLE SCHREEUWT HET VAN DE DAKEN
36 TWEE EILANDEN, VELE GEZICHTEN
42 DE KUNST VAN HET SNOWBOARDEN
46 VAL D’ANNIVIERS
50 BEHIND THE PINES
52 GESPOT: JORIS DOORN
58 FACTORY FACTS: THE MOTHERSHIP
64 DE COACH EN ZIJN TALENTEN
70 VAN STEP IN NAAR STEP ON
72 SPIERPIJN IN ARCALÍS
76 WHO’S THAT GIRL: ALIEKE EVERS
80 MISSION ACCOMPLISHED: THE NORTH FACE
82 ROOTS AROUND THE ALPS
92 TASTE IT
94 REFRESH

 van