04-07-2018 - Nieuws, Wielrenblad

TDF winactie: Maak kans op een Wielrenblad jaarabonnement

Een verdiende rustdag! De kasseien etappe van gisteren was een ware aanslag op het gestel van de renners. In de 156,5 kilometer die de renners af hebben gelegd van Arras naar Roubaix kregen ze maar liefst 15 stroken voor hun kiezen. Wat dat betreft komt de rustdag dus op een heel goed moment! Voor Sagan is vandaag de ideale mogelijkheid om nog wat wheelies te trekken. Wij kunnen op deze dag zonder etappe gelukkig ook even bijkomen en hebben bijvoorbeeld de tijd om lekker een paar uitgaven van Wielrenblad door te lezen. Jij maakt nu kans op een Wielrenblad jaarabonnement, dus doe snel mee aan onze winactie. 

Winactie

Wil jij kans maken op een Wielrenblad jaarabonnement? Laat ons dan weten waarom jij dit jaar wel een rustdag had kunnen gebruiken! Deze prijs wordt vervolgens willekeurig verloot onder deelnemers die de Facebook-pagina van Wielrenblad leuk vinden. Wil jij mee doen aan deze gave winactie, doorloop dan dus gewoon even de volgende simpele stappen.

  1. Lees ons artikel over deze winactie.
  2. Like de Facebook-pagina van Wielrenblad.
  3. Waarom had jij dit wielerseizoen wel een rustdag kunnen gebruiken? Laat ons dit weten via de reacties op onze Facebook-pagina , onderaan dit artikel of stuur een mailtje naar info@soulonline.nl
  4. Veel succes!
Meer informatie? Wielrenblad is hét magazine voor wielrenners. Wij houden van wielrennen, net als jij! Alles wat we doen, is uit liefde voor de sport. Het doel van Wielrenblad is daarom ook om jou te informeren over alles wat met wielrennen te maken heeft. Dit doen we niet alleen met informatieve-, maar natuurlijk vooral met inspirerende content! Alles om jou te motiveren om op de racefiets te stappen.Je leest hier alles over wielrennen en racefietsen: van de nieuwste fietsen tot de mooiste wielrenroutes en van de modernste gadgets tot de recentste wielerrondes.Het online platform van Wielrenblad gaat nog een stapje verder. Op dit multimediale platform lees je niet alleen over jouw favoriete sport, maar zie en hoor je ook alles over wielrennen via onze website, FacebookTwitterInstagram en nieuwsbrief. Bovendien vind je een overzicht van de populairste racefietsen op onze productpagina. Zo kun je eenvoudig verschillende fietsen met elkaar vergelijken en zien bij welke fietsenwinkel je die het beste kunt kopen.Op de website van Wielrenblad komt al deze content samen. Handig, want dan houd jij meer tijd over om op de racefiets te stappen. Wij wensen je alvast een goede rit! 
\WIELRENBLAD komt in 2018 5 keer uit. Een abonnement kost €34,75 per jaar, tenzij je gebruik maakt van een van de voordelige abonnee-acties op onze website. Of je doet natuurlijk mee aan bovenstaande winactie. 

 

 van