24-02-2021 - Nieuws

Team DSM breidt partnership uit met Shimano

Met een overvloed aan opwindende, nieuwe en innovatie samenwerkingsverbanden, kondigt Team DSM maandag 22 februari met trots de voortzetting van hun langdurige partnerschap met Shimano voor 2021 aan.

Het team deelt een visie van voortdurende verbetering en ontwikkeling en werkt sinds de oprichting met Shimano samen. De hoogwaardige producten van de onderdelenleverancier hebben hun bijdrage geleverd aan vele overwinningen van het team door de jaren heen.

Terugkijkend op al hun gezamenlijke successen, is Shimano een altijd trouwe partner geweest in de grootste overwinningen van het team – van klassiekers zoals Milaan-Sanremo en Parijs-Roubaix, etappezeges in alle drie de grote rondes tot de eindoverwinning van de Giro d’Italia – Shimano was er altijd bij.

Dit seizoen zullen de heren-, dames- en ontwikkelingsprogramma’s van Team DSM gebruik blijven maken van Shimano’s hoogwaardige componenten en accessoires, waaronder Dura-Ace groepssets, wielen, vermogensmeters en PRO-zadels. Bovendien zullen de Team DSM-renners worden uitgerust met de nieuwste Shimano S-PHYRE RC902-fietsschoenen die comfort en prestaties bieden.

Team DSM’s Jente Rijpstra, Commerce Manager: “We werken sinds onze oprichting samen met Shimano en we zijn verheugd om onze nauwe samenwerking met hen voort te zetten. In een jaar waarin we veel nieuwe en opwindende partnerships hebben, zijn we er trots op dat Shimano als een constante blijft. Hun componenten en accessoires hebben een bewezen hoge kwaliteit en dankzij de voortdurende ontwikkeling van hun producten zullen onze renners een concurrentievoordeel hebben tijdens het rijden. 2021 markeert een belangrijk jaar voor Shimano omdat ze 100 jaar bestaat – het is een voorrecht voor Team DSM om partner te mogen zijn tijdens zo’n gedenkwaardige mijlpaal.”

Myron Walraven, manager sportmarketing en evenementen van Shimano: “We zijn er trots op dat we onze samenwerking met Team DSM kunnen voortzetten aan het begin van ons honderdjarig jaar. We werken op een gelijkwaardige manier als met Team DSM – we proberen onszelf altijd te verbeteren – en we vinden het niet meer dan normaal om onze langdurige samenwerking voort te zetten. Van overwinningen in de grote rondes tot overwinningen van zowel het heren- als het damesprogramma. We hebben uit de eerste hand vele prachtige prestaties mogen ervaren. Hun voortdurend verbeterende topsportomgeving en de aanpak die het team heeft gecreëerd past goed bij ons. We zullen nauw blijven samenwerken om ervoor te zorgen dat de heren-, dames- en ontwikkelingsprogramma’s de best mogelijke componenten en materialen kunnen gebruiken, zodat ze op het hoogste niveau kunnen blijven presteren.”


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van